Spil det populære Classic Blackjack

22 oktober 2018 Tina Høy
Spil det populære Classic Blackjack

Som du kan læse mere om på money-play.dk er Classic Blackjack nemt og sjovt at spille. Det gælder for dig om at nå værdien 21 med de kort, du har, eller at komme så tæt på som muligt. 

Sådan foregår et spil Classic Blackjack

Når du vil spille Classic Blackjack, starter du med at placere et bet. Det behøver ikke at dreje sig om særlig mange penge. Derefter får både du og dealeren to kort, og du kan få så mange kort, som du vil, for at nå op på 21 – eller så tæt på som muligt i hvert fald.

Hvis du har to ens kort eller to kort, der danner et par, for eksempel en 10’er og en knægt, kan du dele din hånd op. Det kaldes et split. Derefter spiller du videre med to hænder. 

Fordobl dit bet ved gode kort

Hvis du har placeret et lille bet til at starte med, men så finder ud af, at du har virkelig gode kort, har du mulighed for at fordoble dit bet. Når du har fordoblet dit bet, må du kun få ét kort mere. 

Dealerens tur i Classic Blackjack

Når du har haft din tur, er det dealerens tur. Dealeren skal spille efter nogle fastlagte regler. Dealeren bliver ved med at få flere kort, indtil han eller hun har 17 eller derover. Derefter holder dealeren.

Du kan se dealerens ene kort og har mulighed for at købe en forsikring, hvis det er et es. Din forsikring skal være på halvdelen af det beløb, som du har lagt som bet, og hvis dealeren får blackjack, får du dit bet og din forsikring igen 2:1.

Når du spiller på computeren, har du mulighed for at vælge at spille med computeren som dealer eller med en live dealer, som du kan se via et kamera. 

Flere nyheder