Smarte køjesenge til børneværelset

16 juni 2022 Maria Laugesen

advertorial

Er du på udkig efter en ny seng til børneværelset? Så kan køjesengen måske være den helt rette løsning. Sengen er både utrolig hyggelig, kan være med til at udnytte pladsen i rummet bedre, og er samtidig oplagt til børn, der deler værelse.

Derfor skal du vælge en køjeseng

Der er mange årsager til, at køjesenge er så populære at bruge til børn i alle aldersgrupper. En af dem er, at børnene simpelthen synes, det er fantastisk hyggeligt at sove i en høj seng – og det gælder uanset, om de skal bruge den øverste køje alene, eller om der er en seng under til lillebror eller lillesøster.

Køjesenge giver også mulighed for virkelig god pladsudnyttelse. Er der to køjer, så sparer den dig plads i forhold til at have to senge stående ved siden af hinanden, og du kan udnytte pladsen under den nederste køje til opbevaring. Er køjesengen med kun én køje, så er pladsen under fantastisk at bruge til legeområde eller andre kreative løsninger.

Køjeseng

Hvornår kan børnene bruge køjeseng?

Mange tror, at køjesengen primært bruges til børn, der allerede er vokset ud af juniorsengen. Men faktisk findes de også i mindre størrelser med høje kanter, så også de små børn kan sove trygt og godt. Derfor kan du have glæde af sengen i rigtig mange år, da også de større børn synes, at køjesengen er et rigtig sejt sted at sove.

https://www.littlehugs.dk/vare-kategori/senge-senge/hoej-koejesenge/ kan du finde din nye køjeseng, som passer til lige netop jeres ønsker og behov. Udvalget er enormt stort og alsidigt, og kvaliteten er helt i top. For eksempel er du sikret miljø- og børnevenlig maling på sengene, og funktionaliteten er helt i top, ligesom et sikkert, praktisk og ikke mindst utrolig flot design går igen i alle de fine køjesenge og højsenge til børn.

Flere Nyheder