Nyere brugte biler i høj kvalitet – find dem online

10 april 2019 Astrid Pedersen
Nyere brugte biler i høj kvalitet - find dem online

Står en ny bil øverst på ønskelisten, kan det være rigtig fristende at falde for de skinnende reklamer i bladene og på tv. De spritnye biler, som ruller ud friske fra fabrikken, er som regel forsynet med de mest moderne og nyskabende elektroniske features, de optimale køreegenskaber og det mest innovative inden for state of the art ekstra udstyr. Der er få ting, som slår følelsen af at sætte sig ind i en helt ny og jomfruelig bil. Visheden om, at alt er præcist som det skal være, og at ingen andre har kørt bilen førhen, giver både tryghed og køreglæde.

Men du betaler en høj pris. I Danmark er nye biler utroligt dyre, ikke mindst på grund af de høje afgifter på biler. Og din fine, nye bil begynder allerede at falde i værdi. Faktisk har din nye bil tabt op imod halvdelen af sin nyværdi inden for det første par år eller tre. Dette betyder, at du har gældsat dig ganske uden grund – for du vil kunne få meget mere bil for pengene, hvis du vælger en bil med et par år og nogle tusind kilometer på bagen.

Find de bedste brugte biler hos autoriserede forhandlere

En brugt bil behøver nemlig ikke at være på kanten af et sammenbrud. Mange virksomheder, som benytter firmabiler til medarbejderne, samt leasingselskaber, som gerne vil præsentere deres kunder for nye, lækre biler, sælger gerne deres biler når de er 3 – 5 år gamle. Da bilerne således er faldet så meget i værdi, at almindelige dødelige kan være med, kan du få en bil med lige så fede køreegenskaber – og en masse fedt ekstra udstyr – hvis du vælger at købe den brugt.

Du bør kun købe brugte biler via autoriserede forhandlere. På biltorvet.dk finder du alle annoncer for brugte biler til salg fra de mest velrenommerede brugtvognsforhandlere i Danmark.

Flere Nyheder