Kom ud af din afhængighed – slip misbruget med et ophold på et misbrugscenter

04 oktober 2019 Astrid Pedersen
Kom ud af din afhængighed - slip misbruget med et ophold på et misbrugscenter

Er dit forbrug af receptpligtig medicin begyndt at blive direkte problematisk – og føler du, at det er ved ta tage magten fra dig? Så kan du få hjælp til afvænning og behandling på et misbrugscenter.

Hvorfor vælge Behandlingscenter Stien som center til misbrugsbehandling?

Hvis du søger en effektiv og langtids holdbar løsning på dit misbrugs problem, bør du vælge et misbrugscenter af høj kvalitet. Kendetegnende for et pålideligt og troværdigt misbrugscenter er, at der anvendes evidens baserede metoder i behandlingen, og at denne har en veldokumenteret høj succes rate.

Et sådant misbrugscenter finder du i Behandlingscenter Stien. Behandlingscenter Stien er et dansk center til behandling af misbrug, som især har specialiseret sig i behandling af alkoholisme og afhængighed af receptpligtig medicin. Hos Behandlingscenter Stien benyttes udelukkende behandlings metoder, som er gennemtestede, og som benyttes på andre førende misbrugscentre i verden.

Dertil kommer, at de sundhedsfaglige personale samt de dygtige terapeuter er særligt uddannet inden for misbrugsbehandling og håndtering af de problematikker, som følger i hælene på misbrug og afhængighed. Du vil opleve at blive mødt med lige dele empati og professionalisme, når du gennemgår et behandlings forløb hos Behandlingscenter Stien. Lige fra den indledende afgiftning og afrusning over det cirka fem uger lange terapeutiske forløb og langt ind i din nye, stoffri tilværelse, vil du opleve støtte og opbakning fra personalet på Behandlingscenter Stien.

Du vil under selve forløbet være indlogeret på centeret, hvor du ikke vil have adgang til alkohol, medicin eller andre afhængigheds skabende stoffer. Til gengæld vil du stifte bekendtskab med de dygtige og venlige misbrugskonsulenter, som selv er tidligere misbrugere, og som har gennemgået et lignende forløb. Disse konsulenter er uddannet til at fungere som mentorer og støttepersoner, både under dit ophold og i tiden derefter.

Du kan læse mere om den effektive misbrugsbehandling hos Behandlingscenter Stien på behandlingscenter-stien.dk

Flere Nyheder

24 august 2015

Bedemand i Ørbæk