Hvordan bruges spraymaling til badekar?

25 oktober 2021 Astrid Pedersen

advertorial

Er du træt af at se på de grimme gullige og brunlige pletter i dit slidte badekar? Så bør du ikke fortvivle – for emaljen kan sagtens sættes flot i stand.

Kan jeg købe spraymaling til badekar online?

Hvis du leder efter spraymaling til badekar kommer du nok til at lede forgæves. Det at male et badekar er ikke en opgave for håbefulde gør det selv personer, men skal udføres af en professionel badekarsmaler.

Hvis du finder spraymaling til badekar til badekar nogen steder vil det højst sandsynligt være et produkt som snyder dig. Du kan muligvis dække misfarvninger eller skrammer i dit badekar med spraymaling, men resultatet vil hverken være kønt eller varigt.

Du bør altid lade en dygtig badekarsmaler med mange års erfaring, det rette professionelle håndelag og ditto udstyr udføre renovering af badekar med reemaljering. I hvert fald hvis resultatet skal være smukt og holdbart i form af et skinnende badekar med en stærk og hård emalje, uden misfarvede plamager, revner eller ridser.

Hvordan arbejder en badekarsmaler?

En badekarsmaler kan reparere dit badekar ved hjælp af en proces som kaldes reemaljering. Denne proces har en del til fælles med en autolakering hvorfor det er vigtigt at du vælger en faguddannet badekarsmaler.

Først skal badekarret slibes på indersiden hvorved alle ujævnheder og misfarvninger forsvinder. Når overfladen er helt glat kan de enkelte emalje komponenter påføres lag for lag.

Den nye stærke emalje består af epoxy som grunder og polyurethan som top coat. Emaljen skal hærde i cirka fireogtyve timer – og så er badekarret klar til at blive taget i brug på ny.

Find din badekarsmaler i København

Som beboer i Storkøbenhavn kan du altid få et skarpt tilbud på maling af badekar hos Emaljespecialisten. Du kan læse mere, og se de aktuelle priser på reemaljering, på hjemmesiden Emaljespecialisten.dk

Flere Nyheder