Find den rigtige dildo

13 oktober 2017 Camilla Skøtt
Find den rigtige dildo

Er du en kvinde på jagt efter en ny dildo, så er spørgsmålene garanteret mange: hvilken en skal man vælge, hvor stor skal den være, hvilket materiale skal den være lavet af osv. Vi har snakket lidt med Belugi, der har Nordens største udvalg af sexlegetøj, og de har givet os en kort intro til de forskellige former for dildoer. Og den giver vi selvfølgelig videre til dig:

G-punkts dildoer: en dildo der rammer ret præcist på G-punktet og gør det muligt at nyde de sagnsomspundne G-punkts orgasmer.

Realistiske dildoer: en dildo der er udformet, så den ligner en rigtig penis. Samtidig er den lavet i silikone, så den føles oprigtig og farven er som regel hudfarvet.

Dildo med vibrator: en dildo der både kan give vaginal penetrering i kombination med vibrationer.

Anal dildoer: en dildo der bruges til anal stimulation. Disse dildoer har en “fod” eller en “stopklods” forneden, så den ikke smutter op i endetarmen ved et uheld.

Dildo med sugekop: en dildo der har sugekop ved roden, så den kan sættes fast på alle glatte overflader, og tillader brugeren at eksperimentere med nye stillinger.

Dildo med ekstra fylde: en dildo der er større end gennemsnittet. Disse fås både som almindelige dildoer, men også som oppustelige dildoer.

Vil du vide mere om sexlegetøj, så kig forbi https://www.belugi.dk/ og find inspiration og lækkerier.

Flere Nyheder