Bobleplast skal man ikke bare lade ligge og flyde

04 februar 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Du har sikkert selv været det, hvor du har bestilt en pakke hjem til dig og fluks åbnet den for at finde en bunke bobleplast, der ligger over det hele.

Det kunne være lig sådan noget her: https://www.billigemballage.dk/shop/37-bobleplast–boblefolie/

Et kort øjeblik er du bange for, at du har fået sendt det forkerte, men du ved hurtigt, at du bare skal grave dybere, og så håber du, at det rigtige, som du har bestilt, vil åbenbare sig for dig.

Efterhånden bliver du træt af alt det bobleplast, som der begynder at fylde på bordet og ender med at ryge ned på gulvet, men heldigvis finder du det, som du havde bestilt.

Og nedenunder ligger der endnu mere bobleplast, og en del har også sat sig i siderne på kassen, så du må fjerne det også.

Det er jo vigtigt at affaldssortere, så du kan ikke smide papkassen ud sammen med alt det her bobleplast.

Bobleplast

Bobleplast skal man bortskaffe ordentligt

Men man er så optaget af det, man har købt, at man glemmer æsken og bobleplasten, og det er her, det kan blive farligt, for hvis det er endt på gulvet, så kan en hund eller andet dyr begynde at spise det og kløjes i det eller blive kvalt ved at vikle sig ind i det.

Det samme kan man opleve, at babyer kommer til, hvorfor man ikke skal give helt små børn den slags at lege med.

Endvidere kan man være uheldig at træde på det, fordi det er gennemsigtigt, så det er svært at se, så man falder om.

Derfor skal man gøre af det et sted, indtil man kan smide det ud, hvis man ikke gør det med det samme, eller man gemmer det forsvarligt væk, hvis man tænker at genbruge det til at sende med en pakke en anden gang.

Flere Nyheder